fbpx

Video title is here.

Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. 

Why a pregnent women should use d'aura

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

Manfaat

N

Memudahkan prose bersalin

N

Merawat “morning sickness”

N

Menstabilkan kandungan Hemoglobin

N

Melembutkan & menguatkan rambut

N

Mengurangkan masalah kulit seperti gatal-gatal, luka, ruam, eczema dan lain-lain.

N

Meningkatkan imunisasi badan

N

Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

N

Mengurangkan strechmark

N

Melembabkan dan mencantikkan kulit

N

Menganjalkan tisu ‘miss v’

Our products

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making

VCO GOLD BASIC

2 botol VCOG + Free Gift

RM 169

1 botol mengandungi 250 ml
Berbentuk cecair
Berat 350g

VCO GOLD COMBO

2 botol VCOG + Free Gift

RM 169

1 botol mengandungi 250 ml
Berbentuk cecair
Berat 350g

VCO GOLD + SOFTGEL

2 botol VCOG + 2 botol Softgel

RM 249

1 botol mengandungi 250 ml
Berbentuk cecair
Berat 350g

What our customers says

Frequently Ask Questions

Learn how its work!
Jika pernah gugur boleh ke consume?

Oh puan pernah gugur sebelum ni. Jadi eloklah untuk puan amalkan VCO ni in shaa Allah Sgt membantu menguatkn janin. Lagi2 puan consume dari awal pregnancy ni. VCO lebih fokus untuk support janin.

VCO GOLD expiry date & tahan berapa lama?

Untuk VCO GOLD sebotol boleh consume untuk sebulan penggunaan. Tapi majority apply 2 botol ke atas sebab boleh consume sampai bersalin terus. Kalau tak habis sekali pun puan boleh consume sampai berpantang. So berpantang pun takde la lama sangat 😉
Jangan risau, expired date adalah 2 tahun selepas VCO dibuka.🤗

Liquid atau kapsul lagi OK?

Keduanya OK puan. Tapi lebih banyak beri feedback terbaik ialah penggunaan liquid. Sebab liquid lebih pure dan lebih effective berbanding kapsul.

Liquid atau softgel boleh guna untuk luaran?

Untuk kegunaan luaran kita juga ada sedia kan liquid pump & roll, lebih mudah dan praktikal.

Produk ni ada dijual di mana2 kedai?

Tak pasti kalau kat area puan. Dulu pernah ada, tapi sejak adanya kes produk tiruan ni kami terpaksa stop banyak stokis. Sebab kami nak lebih Utamakan Keselamatan penggunaan.

Produk ni ada dijual di mana2 kedai?

Tak pasti kalau kat area puan. Dulu pernah ada, tapi sejak adanya kes produk tiruan ni kami terpaksa stop banyak stokis. Sebab kami nak lebih Utamakan Keselamatan penggunaan.

Lagipula, kalau puan apply dgn kami, jaminan produk ori dan segala aduan/pertanyaan boleh direct kepada kami.

Suami dan anak boleh amalkan?

Sangat boleh. Sebab VCO ni boleh membantu sistem penghadaman dengan baik

Apa Beza VCO Gold dgn Premium?

Dari segi khasiat & penggunaan semua sama. Cuma kelebihannya pada VCO GOLD ssbb kandungan air hanya 0.01% berbanding Premium 0.03%. Sebab tu mostly pilih VCO GOLD kerana lebih pure dan sesuai untuk dicampur dalam air minuman juga.

Kalau consume ubat boleh amalkan?

Boleh, no problem. Consume VCO 2 kali selepas makan. Cuma kena tau waktu consume ubat dan caranya amalkan 1-2 jam selepas makan ubat.

Apa kebaikan untuk baby?

 🚼Mencantikkan kulit baby sejak dari dalam kandungan ibu.
🚼Kurangkan risiko baby kena jaundice
🚼Melebatkan rambut baby 😚
🚼Menguatkn sistem imun baby (base on testimonial yg feedback baby jarang sakit)

Apa Beza liquid & softgel?

Dari segi khasiat, sama shj. Cuma ramai testimonial yg feedback VCO GOLD lebih membantu untuk proses bersalin dan tindakbalas liquid lebih cepat berbanding softgel. Tapi takde masalah if nak consume softgel. Cuma preference adalah more kepada liquid..

Kalau Czer boleh amalkan?

Sangat boleh. In shaa Allah boleh bantu untuk merawat luka dalaman dengan lebih cepat.

Lepas bersalin boleh amalkan?

Sangat digalakkan. Sebab VCO membantu:
✔️Membekalkan tenaga selepas bersalin
✔️Membantu proses pemulihan selepas bersalin.
✔️Milk booster (banyakkan pengeluaran susu)
✔️Mengekalkan Berat badan ideal dan menurunkan Berat badan
✔️Mengurangkan keguguran rambut
✔️MengGLOWkan kulit kusam ibu selepas bersalin.

Consume dari kehamilan berapa bulan?

Sebaiknya puan kena consume dari awal kehamilan sampai berpantang untuk membantu support baby dari awal kehamilan sampai sampai nak bersalin. Dan untuk berpantang pula, puan boleh terus consume sbb VCO Sgt membantu me rawat luka dalaman dgn cepat.

Liquid rasa apa?

Liquid rasa dia sedap. Dia rasa kelapa dan baunya wangi. Puan boleh amalkan minum sama ada campurkan dalam susu atau jus. Tapi elakkan campur dalam minima berkafein dan sejuk.

Softgel ada berapa biji?

1 botol ada 80 biji untuk kegunaan 2-3 mnggu. Tapi, kebiasaannya ramai yang apply 2 botol dan ke atas sebab 2 botol penggunaan boleh tahan dalam sebulan lebih dan penggunaan lebih jimat.

Learn about Mudahber Salin

Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus.

Video Titile here

Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. 

Contact info

Have any question? Feel free to contact us

VISIT US
PRIME AXIS, NO.25 JLN SEPADU 25/123A, TMN PERINDUSTRIAN AXIS, Seksyen 25, 40400 Shah Alam

CALL US
1234 5678 910

MAIL US
admin@mudahbersalin.com